Laden Evenementen

Alle Evenementen

Jaarlijkse uitje 2024

september 18

Op woensdag 18 september 2024 zal het jaarlijkse uitstapje plaatsvinden.

Wij kunnen u het volgende programma aanbieden:

08.00 uur:
Bussen, voorzien van toilet staan klaar aan de zijkant van de Van Lanschot Toren (Parallelweg) in ’s-Hertogenbosch. Eén bus is voor het instappen voorzien van een lift.
Indien u daarvan gebruik wilt maken dient u dit aan te geven op het inschrijfformulier.

08.15 uur:
Vertrek bussen richting Broek op Langedijk.

09.00 uur:
Tussenstop bij extra instapplaats, Van der Valk Breukelen (parkeren gratis).

10.15 uur:
Aankomst Broeker veiling en ontvangst in het gezellige restaurant voor 2 kopjes koffie of thee met huisgemaakt gebak.

11.00 uur:
Het museum splitst de groep in kleinere groepen die elk aan één van 3 onderdelen (rondleiding museum, rondvaart en veiling) gaan deelnemen.

Rondleiding museum:
Onder leiding van deskundige gidsen krijgt u een leuke rondleiding door het museum en wordt u bijgepraat over het leven van de tuinders en hun familie zo rond het jaar 1900.           

Rondvaart door het rijk der duizend eilanden:
Hier ervaart u het oorspronkelijke tuinbouwgebied dat uitsluitend bereikbaar is over water. Afhankelijk van het weer is de boot open of gesloten!  Er is een liftje aan boord van de boot die bereikbaar is via ca. 4-5 treden.

De veiling:
U neemt plaats op de plek van de handelaar in de authentieke veilingbanken. U voelt de spanning als de veilingmeester de groenten aanprijst en u de veilingklok stopt en de prijs bepaalt!

13.00 uur:
U wordt verwacht in het restaurant voor de Langedijker lunch die aan tafel wordt geserveerd:huisgemaakte soep van het seizoen, een broodje kroket, een plak West-Friese krentenmik, een groente wrap en een kop koffie of thee en glas jus d’orange.

14.00 uur:
Na de lunch is het tijd voor het laatste onderdeel; dat kan dus zijn varen, de veiling of de rondvaart!

15.00 uur:
Vertrek naar Volendam.

15.45 uur:
In Volendam aangekomen heeft u ruim een uur vrije tijd. U wordt zo dicht mogelijk bij de Dijk afgezet (zal in de buurt van restaurant AMVO zijn) zodat u in het gezellige centrum kan rondkijken en kan rondneuzen in de leuke winkels, een terrasje kan pikken of een bezoekje kan brengen aan de Cheese Factory (gratis entree)                              https://www.cheesefactoryvolendam.com) of in Volendammer kleding op de foto kan gaan!

17.15 uur:
Vertrek per bus naar de dinerlocatie

18.15 uur:
In het restaurant van hotel Van der Valk in Breukelen staat gedurende 2 uur een uitstekend warm en koud dinerbuffet voor u klaar bestaande uit soep en brood,                                          voorgerechten en salades, hoofdgerechten en desserts. Inbegrepen: onbeperkt dranken uit het Hollandse assortiment

20.30 uur:
Vertrek naar ’s-Hertogenbosch

21.15 uur:
Verwachte aankomst Parallelweg naast Van Lanschot toren te ’s-Hertogenbosch, einde uitstapje

Gegevens

Datum: september 18
Event Category: